Hartverwarmende Hotel Römantiek verrast internationale televisielandschap en wekt interesse van zenders uit heel Europa en USA.

Hartverwarmende Hotel Römantiek verrast internationale televisielandschap en wekt interesse van zenders uit heel Europa en USA.

Het hartverwarmende en verrassende programma Hotel Römantiek, gemaakt door Woestijnvis voor zender VIER, krijgt een tweede seizoen op de zender. Met gemiddeld 609.013 kijkers en een marktaandeel van meteen 22,3 procent scoort het programma na amper vier afleveringen consequent jong én selectief op commerciële doelgroep VVA 18-54.

Vlaamse vrijgezellen van vijfenzestig jaar en ouder kunnen zich daarom kandidaat stellen via vier.be voor een vervolg op Hotel Römantiek, waarvoor de commerciële zender nu reeds een tweede seizoen bestelde bij productiehuis Woestijnvis. De nieuwe opnames van het levensechte reality-programma vinden nog dit jaar plaats. Intussen is er bijzonder veel internationale interesse om het programma lokaal te produceren voor publieke en commerciële tv-zenders in de UK, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken en Duitsland. Ook de USA heeft een optie op het programma genomen.

Ondertussen in Zwitserland: Frances, Sven en Otto-Jan breken zich morgen het hoofd over wat zich een avond eerder in de berghut heeft afgespeeld. Sven wil mensen koppelen via een tochtje op een Segway, maar een viriele rij-instructeur (80+) dreigt stokken in de wielen te steken. In het openluchtzwembad proberen de mannen indruk te maken op de vrouwen door hun reddingstechnieken in diep water te demonstreren. En een schildersessie op de Albula-pas zorgt voor wel erg romantische taferelen. 

Hotel Römantiek, morgen om 20.35 op VIER.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde