Grand Slam! Kim Clijsters, Kevin Janssens en Sam Louwyck eerste kandidaten in De Slimste Mens ter Wereld

Grand Slam! Kim Clijsters, Kevin Janssens en Sam Louwyck eerste kandidaten in De Slimste Mens ter Wereld

#dsmtw vanaf maandag 12 oktober om 22.00 op VIER

Vrijdag 9 oktober 2015 — Maandag is het gebeurd! Want op 12 oktober start Erik Van Looy zijn nieuwe zoektocht naar De Slimste Mens ter Wereld. En voor de aanvang van deze Grand Slam der televisiequizzen staan niet de minsten klaar. Kevin Janssens, Kim Clijsters en Sam Louwyck wagen zich aan de vragen van de master, het oordeel van de jury en de druk van de eerste aflevering. Game. Set. Match!

Sam Louwyck. Acteur-danser-zanger. Op zijn CV staat de band Falling Man en de Ballets C De La B. Een doorrookt hoofd op een lenig lijf, een man die waaien kan, de vleesgeworden intensiteit. Een man om jaloers op te zijn, ook al omdat ie in ‘La Meraviglie’ een hoofdrol had naast de mooiste vrouw van de wereld, Monica Bellucci.

Kim Clijsters. Kampioene. Een Breese Blonde die al enkele bekers met ‘Ter Wereld’ in haar trofeeënkast heeft staan, maar de felbegeerde ‘Slimste Mens ter Wereld’-oorkonde is daar niet bij. Nog niet!

Kevin Janssens. Acteur. Hij speelde al talloos veel beklijvende rollen maar voor zijn rol van Kenneth in de film ‘D’Ardennen’ verdient hij een Oscar. Zijn kapper ook, trouwens. Eén van onze grootste acteurs daalt af in de kelders van het lichte entertainment.

De Slimste Mens ter Wereld, vanaf maandag 12 oktober om 22.00 @opvier.