“Gewoon die praalwagen opstappen en meegaan met de flow”

“Gewoon die praalwagen opstappen en meegaan met de flow”

Erik Van Looy op de Gay Pride – Morgen in een nieuwe aflevering van De Idioten

Deze week stelt Erik Van Looy de Idioten op de proef. Erik liet zich voor één van zijn opdrachten inspireren door een scène uit zijn lievelingsfilm ‘Heat’ en vraagt zich luidop af hoe ver je kan geraken in 24 uur tijd wanneer je op de vlucht bent. De Idioten worden door Erik weggeplukt van hun werk en moeten als de wiedeweerga zo ver mogelijk zien te geraken. Hun doel? Het noorderlicht.

De Idioten brengen verder nog een bezoekje aan de Gay Pride, tot grote vreugde van Erik die zich helemaal laat gaan, en proberen komaf te maken met Eriks grootste vrees: de waterdood. Want: wat moet je immers doen als je met een auto met elektrische ramen in het Albertkanaal rijdt? Erik krijgt een spoedcursus zelfredzaamheid, maar Sarah en Pedro gaan een stapje verder en duiken - inclusief wagen - écht kopje onder. 

Dit en nog meer idiotie in De Idioten, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde