Gert Verhulst kiest komende jaren exclusief voor VIER

Gert Verhulst kiest komende jaren exclusief voor VIER

De afgelopen seizoenen was Gert Verhulst op zowat alle Vlaamse zenders te zien, de komende jaren enkel op VIER. In het voorjaar maakt VIER de concrete plannen van Gert Verhulst bekend. Op dit moment wordt aan vier verschillende programma’s gewerkt die in 2017 of later van start zullen gaan op VIER.

Gert Verhulst: "In De Slimste Mens ter Wereld ben ik vorig jaar op VIER mezelf tegengekomen: ik kijk er sindsdien nog meer naar uit om samen te werken met mensen als Erik Van Looy, Karen Damen, Jani of vele andere schermgezichten met wie ik op VIER steeds vaker te zien zal zijn. Want ik heb niet zomaar gekozen voor VIER: dit is voor mij de meest uitdagende zender in Vlaanderen en de perfecte omgeving waar ik voluit mijn ding kan doen en mezelf kan zijn."

Vlaanderen herontdekte Gert Verhulst op VIER als host van een panelshow in twee succesvolle seizoenen Het zijn net mensen met Karen Damen en Marc-Marie Huijbregts. Deze zomer was Gert op VIER  host van Zeg’ns Euh.

 “Ik kies er bewust voor om mijn ei te blijven leggen bij VIER. Als presentator zal ik de komende jaren resoluut mijn schouders zetten onder verschillende nieuwe programma’s waarmee de zender de komende jaren meer vaste afspraken wil maken met de Vlaamse kijkers."

VIER was bij de start van het tv-najaar in september nooit zo populair bij de Vlaamse kijker, getuige opnieuw hogere september-marktaandelen. Callboys is de meestbekeken fictiereeks van het moment, en vanaf 17 oktober is de dagelijkse De Slimste Mens ter Wereld opnieuw de populairste tv-quiz van Vlaanderen. VIER bouwt in het voorjaar van 2017 verder aan vaste kijkersafspraken. Deze VIER-programma's staan al vast voor begin volgend jaar: een nieuw seizoen van kaskraker De Mol, andere Woestijnvis-programma’s zoals Hotel Römantiek, programma’s van Eric Goens en Peter Boeckx, programma’s met Jani, programma’s met Karen,… en voortaan ook consequent nieuwe programma’s met Gert Verhulst.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde