Gentse makelaars laten zien wat ze in huis hebben

Gentse makelaars laten zien wat ze in huis hebben

28/8 - 31/8

Donderdag 17 augustus 2017 — Drie vastgoedverkopers gaan opnieuw de uitdaging aan en doen een poging om de titel van beste makelaar in de wacht te slepen. In de week van 28 augustus gaan stroppendragers Hadisa, Luc en Philip op zoek naar de perfecte woningen in de omgeving van Gent. De huizenjagers gaan een week vol vastgoedvariatie tegemoet inclusief hondvriendelijke huizen en excentrieke cohousingprojecten. 

Huizenjagers - telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

 

Maandag 28 augustus
​Joke en Sven

Joke en Sven leggen deze week de huizenjagers als eerste het vuur aan de schenen. Het koppel is op zoek naar een modern huis, maar de tuin is van minstens even groot belang. Hun twee honden moeten zich immers naar hartenlust kunnen uitleven. Zowel binnen als buiten.

 

Dinsdag 29 augustus​
Veerle en Luc

Hadisa, Philip en Luc hopen een geschikte pastorijwoning met veel karakter te vinden voor Veerle en Luc. Rust is van enorm groot belang en het koppel wil verhuizen naar de rustige en groene omgeving van Lede.

 

Woensdag 30 augustus
​Evelien en Pieter-Jan

Ook Evelien en Pieter-Jan zijn op zoek naar hun droomwoning. Broer en zus zien zichzelf al helemaal wonen in een karaktervol pand met voldoende privacy en aparte wooneenheden. Maar lukt dit binnen de gevraagde prijs én in een straal van 15 kilometer rond Gent?


Donderdag 31 augustus
Sofie

Op de finaledag worden de vastgoedverkopers verrast door Sofie en haar immens budget van maar liefst 1,5 miljoen euro. De jonge moeder is op zoek naar een groot huis waar ze samen met een groep mensen aan cohousing kan doen. Welke makelaar is van alle markten thuis en gaat op het einde van de week met de trofee naar huis?

 

Philip, Hadisa en Luc
Hadisa
Luc
Philip
Joke en Sven
Luc en Veerle
Evelien en Pieter-Jan
Sofie
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES