Geert Hunaerts biedt vanaf morgen hulp aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers

Geert Hunaerts biedt vanaf morgen hulp aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers

Help, Mijn man is een Klusser!

Morgen start het nieuwe seizoen van Help, mijn man is een Klusser!, het realityprogramma waarin nieuwe host Geert Hunaerts hulp biedt aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen bivakkeren. De man in kwestie wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn gedrag en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

Voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen strijkt Geert Hunaerts neer in Baasrode bij Dendermonde. 
Daar kochten Koen & Bianca drie jaar geleden hun droomhuis. Koen beloofde zijn vrouw en 2 dochtertjes om het oude huis op te knappen, maar daar is tot op de dag van vandaag nog niet veel van in huis gekomen. 
Koen speelt namelijk liever op zijn Playstation in plaats van  te klussen. Bianca is het meer dan beu. Ze wil dat haar kinderen eindelijk de slaapkamer krijgen die ze verdienen en dat er  binnen een toilet komt. 
Bianca wil dat Geert Koen duidelijk maakt dat hij moet stoppen met gamen en in actie moet schieten. 
En als Koen de ernst van de situatie niet inzit, wil Bianca het huis zelfs verkopen. 

 

Help, Mijn Man is een Klusser - Vanaf morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde