"Geen deal is kut."

"Geen deal is kut."

"Geen deal is kut."

Eddy woont in Antibes en brengt de dealers een litho van de hand van John Lennon, die hij kocht als student in 1971 voor ‘5000 frank’. L'Origine du Monde, of een naakte Yoko Ono in 'een pose voor gevorderden’.
Lennon tekende in 1969 een reeks erotische tekeningen en gaf ze als huwelijkscadeau aan Yoko Ono. De originelen werden omwille van hun pornografisch karakter door Scotland Yard in beslag genomen.  Eddy wilt het werk nu verkopen voor minimum 25.000 euro.

En sommige verkopers komen wel van heel ver om hun unieke stukken te verkopen. Bijvoorbeeld Benjamin Nordsmark, een jonge designer uit Kopenhagen. Hij ontwierp zelf een unieke stoel en komt er nu  helemaal mee uit Denemarken om hem te presenteren aan de vier specialisten. Hij hoopt op een mooie prijs voor zijn eigen creatie en een open deur naar de internationale designmarkt.

En dan is er een kartonnen Rocky V-bord uit de iconische Antwerpse bioscoop Rex.  Bij het faillissement in 1993 kochten Ingrid en Johny uit Antwerpen een ‘lotje’ dat wat groter uitviel dan verwacht…En Paul en Sonja uit Gent brengen bijzondere glaasjes mee van de wereldtentoonstelling in 1894 in Antwerpen. Sonja’s vader kocht ze nog samen met zijn ouders op de wereldtentoonstelling in Gent in 1913. De opbrengst willen ze aan een goed doel geven. En dat onze dealers ook een hart hebben zie je in deze Stukken van Mensen, dinsdag 1 maart om 21u30 op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde