Ex-Gangster: het verhaal van Danny Vanhamel.

Ex-Gangster: het verhaal van Danny Vanhamel.

Exclusieve preview op donderdag 25 januari om 10u15.

Welkom op de exclusieve preview van Ex-Gangster met programmamaker Peter Boeckx. Donderdag 25 januari om 10u15 bij VIER. Harensesteenweg 228, 1800 Vilvoorde.

​Graag een bevestiging van uw komst via lies.maesschalck@sbsbelgium.be


Danny Vanhamel, topgangster in de jaren tachtig, wordt in 1994 veroordeeld tot levenslang voor de ontvoering van ‘Anthonyke’, het elfjarige zoontje van industrieel Jan De Clerck. In 2004 komt hij vervroegd vrij, zweert hij de criminaliteit af en bouwt hij een nieuw leven op. Maar begin vorig jaar verwoest een enorme brand, vermoedelijk aangestoken, zijn villa in Lummen. In Ex-Gangster blikt Danny terug op zijn leven als zware jongen, op de overvallen van de Securitas geldtransporten, op de ontvoering, op het proces en op zijn straf. Ex-gangster geeft een unieke kijk op een van de zwartste periodes voor justitie en politie in de Belgische geschiedenis en zoekt naar een antwoord op de vraag hoe iemand in de criminaliteit belandt en of je er ooit weer uit geraakt. 

 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde