"En wij maar zagen en klagen over kleine dingen..."

"En wij maar zagen en klagen over kleine dingen..."

Camping Karen & James ontvangt morgen zijn eerste bijzondere bezoekers

Karen en James ontvangen hun eerste bijzondere gasten: vier kinderen met de verouderingsziekte progeria. Het klikt meteen en Amber, Michiel, Mats en Björn worden door hun hosts in de watten gelegd. Karen en James schakelen Anthony Kumpen in om hen te laten racen met een Ferrari en nemen hen mee naar een alpacaboerderij. De progeriapatiënten praten openlijk over hun aandoening en Karen en James zijn ontroerd door hun ongelofelijke positieve kijk op het leven... Het eerste weekend op Camping Karen & James wordt intens, voor zowel bezoekers als Karen en James.

 

Camping Karen & James -Morgen om 20u35 op VIER

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde