Elodie Ouedraogo doet aan Aerial Yoga (say whàt?).

Elodie Ouedraogo doet aan Aerial Yoga (say whàt?).

Glammertime, maandag na Jani gaat op spokenjacht op VIER.

Maandag 18 april  in Glammertime: Elodie Ouedraogo test het exclusieve aerial yoga. The favourite things van Otto-Jan Ham (o.a. heel lang kijken naar youtube-filmpjes van Dennis Bergkamp of Luc Nilis). PingPong met Katrin Kerkhofs, vrouw van Dries Mertens en vanaf 21 april te zien op VIER in het nieuwe programma Duivelse Vrouwen. Annelore gaat dit weekend in Antwerpen op zoek naar zwetende BV's op de 10 Miles, Karen Damen interviewt Steven Van Herreweghe en stelt hem de vragen die hij zelf meebracht . En Marijke gaat gamen bij Lesley-Ann Poppe.

Glammertime maandag om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde