Een zingende Philip Cracco in The Sky is the Limit

Een zingende Philip Cracco in The Sky is the Limit

Aflevering 1 - dinsdag 2 februari om 20u35 op VIER

Philip Cracco woont samen met zijn vriendin Aisha in een mooie villa in Brugge. Vandaag is het er feest, want Aisha is jarig. Hij organiseert een prachtig feest om haar in de bloemetjes te zetten. Philip heeft zelfs een muzikale ode voor Aisha gepland, samen met een professionele zangeres.

 

In Blankenberge woonde Michel Van den Brande alleen na de breuk met zijn vrouw. Daar is nu verandering in gekomen want met de komst van zijn vriendin Sofie heeft Michel terug het geluk gevonden. Sofie is een knappe dame want “als je een schone vrouw kunt pakken, moet je geen lelijke nemen”, aldus Michel.

 

Tom en Danielle vertrekken voor een korte trip naar Monaco. Hun buurman Martin haalde zijn gloednieuwe Bentley van stal om hen naar de luchthaven te brengen. In het prinsdom nemen ze hun intrek in Hotel de Paris, waar Danielle al jaren vaste klant is.

 

 

Philip Cracco, de Vlaamse Wolf Of Wall Street, begon zijn carrière als arbeider en schilderde bussen. Later richtte hij Accent Interim op, dat hij in 2011 voor een mooie som verkocht. Recent nam hij horlogemerk Rodania over, dat hij opnieuw hip wil maken. Philip Cracco is gefascineerd door wagens, meer bepaald blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Zij vriendin Aisha doet het beheer van het vastgoed dat Cracco bezit. Naast verre en exotische trips, plant Philip als eerste Belg een reis naar de ruimte waarvoor hij nu de nodige trainingen volgt.

 

Michel Van den Brandeis de oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Hij bouwde zijn weg naar de top helemaal eigenhandig, ook al ging hij tot zijn veertiende naar school en groeide hij op in een erg bescheiden gezin. Michel vindt het ondanks zijn positie belangrijk dat hij bij het ochtendkrieken al aanwezig is op het bedrijf en hij eet ’s middags samen met 'de mannen' in de kantine.

 

Danielle en haar jongere vriend Tom genieten graag van het leven en doen dat door bijvoorbeeld met de jeep door hun reusachtige tuin te rijden of de hele dag Veuve Clicquot te drinken uit wijnglazen. Danielle was jarenlang de muze en liefde van kunstenaar Zivo en heeft ook nu nog een innige band met hem. Tom is een mister, meer bepaald mister Fitness, maar is patissier van opleiding.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde