Een gigantische boot of toch maar een ontwijde kerk?

Een gigantische boot of toch maar een ontwijde kerk?

Huizenjagers gaan op zoek naar originele coworking space voor Brugse creatievelingen.

In de week van 18 september gaan vastgoedspecialisten Lise, Leen en Yentl op zoek naar vier droomhuizen in de regio van Brugge. Maandag maakt het trio kennis met het jonge koppel Justine en Jimmy. De twee schakelen de hulp van de huizenjagers in om een modern huisje of appartement te vinden dat rustig gelegen is. De makelaars krijgen dinsdag een moeilijke opdracht van Tjessa. De jonge vrouw wil een ruime woning met voldoende privacy. Bovendien komt Tjessa niet alleen. Als de immo-verkopers haar extra gast (lees: papa) maar niet vergeten... Woensdag gaan de huizenjagers voor Heidi op zoek naar een karaktervolle woonst met een prachtig uitzicht in het hartje van Brugge. Er zal niet alleen aan Heidi’s wensen voldaan moeten worden, maar ook aan die van haar twee tienerdochters. Voor de laatste uitdaging van de week gaan Lise, Leen en Yentl op zoek naar een uniek pand voor Nathalie. De jonge vrouw zoekt een spectaculaire coworkingruimte voor creatievelingen. Voor de concrete invulling van het pand heeft Nathalie geen specifieke eisen. Welke huizenjager gaat het creatiefst om met deze carte blanche?

Huizenjagers - Van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde