Een drastische carrièreswitch na 16 jaar?

Een drastische carrièreswitch na 16 jaar?

Morgen in De Sollicitatie

Keuken- en badkamerspecialist Van Marcke zoekt een executive assistant voor een directielid. Deze job wordt vaak onderschat: kandidaten moeten van alle markten thuis zijn om hun manager te ondersteunen in dagelijkse taken en afspraken. Drie kandidaten met ervaring werden geselecteerd en hopen een ideale match te vormen met hun nieuwe werkgever. Eén van hen is Bart, die momenteel werkt in een bedrijf waar binnenkort twee derde van het personeel ontslagen zal worden.

Sereni zoekt een uitvaartplanner voor hun vestiging in Boortmeerbeek. Hij of zij moet praktische zaken regelen, maar ook een luisterend oor zijn voor de familieleden en uitblinken in empathie en sereniteit. De kandidaten hebben dan ook een persoonlijke motivatie voor dit bijzonder beroep. Voor Athina is het al lang haar droomjob. Simon werkt momenteel in de voedingssector maar overweegt na 16 jaar een drastische carrièreswitch.

De Sollicitatie - morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde