Een brandbare aflevering van Komen Eten op het menu: "Ik zag letterlijk vuur!"

Een brandbare aflevering van Komen Eten op het menu: "Ik zag letterlijk vuur!"

13/11 - 16/11

In de week van 13 november nemen opnieuw vier hobbykoks het tegen elkaar op in Komen Eten. Vegetariër Manou (20) uit Schilde geeft het startschot. Manou is een hippe vlogster met haar eigen YouTubekanaal. Ze leert haar gasten wat 'vloggen' is, en uiteraard vlogt Manou ook de hele week lang over haar Komen Eten-ervaringen. Pedicuriste Linda (56) ontvangt haar gasten in Hoboken. Tijdens het maken van het voorgerecht slaat er even paniek uit. Wanneer Linda haar ham droogt in de microgolfoven, vliegt deze plots in brand... In Brussel is het de beurt aan de 27-jarige Pieter: hobospeler bij verschillende orkesten. Pieter hoopt extra te scoren en heeft een muzikale act in petto voor zijn tafelgasten. Ook de competitieve Dirk (63) uit Rumst sluit de week af met een muzikaal spektakelstuk.

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op VIER.

 

Manou uit Schilde
Maandag 13 november

De eerste gastvrouw van de week is de 20-jarige vegetariër Manou. Samen met haar vader en zus woont ze in een mooie villa in Schilde. Manou is een hippe, spontane vlogster en heeft haar eigen YouTubekanaal waarop ze video's plaatst met handige modetips and tricks. Ze doet dit nu parttime, maar het is haar grote droom om hier later haar fulltime job van te maken. Voor haar tafeldekking heeft ze de hulp ingeschakeld van haar zus (en manager) Romy. Tijdens het etentje leert Manou haar gasten wat 'vloggen' is. Uiteraard zal ze de hele week lang dan ook vloggen over haar Komen Eten-ervaringen.

 

Linda uit Hoboken
Dinsdag 14 november

Vandaag ontvangt pedicuriste Linda (56) haar gasten in Hoboken. Ze is een grote dierenvriend, maar spendeert ook veel tijd aan haar hobby's: koken en fotografie. Linda is verzot op koken en heeft al vaker meegedaan aan culinaire wedstrijden. Op haar menu staat de skyline van Antwerpen, waar ze is geboren en getogen. Tijden het maken van het voorgerecht slaat er even paniek uit bij haar gasten. Wanneer Linda haar ham droogt in de microgolfoven, vliegt die in brand... Gelukkig blijft Linda kalm en tovert ze toch nog een mooi bordje op tafel. En uiteraard kan een fotoshoot met haar gasten niet ontbreken als verrassing.

 

Pieter uit Brussel
Woensdag 15 november

Pieter (27) is oorspronkelijk van Limburg, maar woont nu in Brussel in een appartement met een prachtig uitzicht op de hoofdstad. Hij is een echte artiest. Sinds zijn kindertijd is muziek een van zijn grootste passies, en nu speelt Pieter hobo in verschillende orkesten. Koken doet hij ook heel graag: "Net zoals je bij muziek je zintuigen gebruikt, doe je dat ook bij koken." Wanneer zijn gasten aankomen, heeft Linda wel een probleem. Pieter woont op de zevende verdieping en Linda is bang voor liften... Ze zal dus de trap moeten nemen. De gastheer van vanavond hoopt extra te scoren en heeft een muzikale act in petto voor zijn gasten.

 

Dirk uit Rumst
Donderdag 16 november

Dirk (63) uit Rumst is gepensioneerd en speelt in zijn vrije tijd geregeld tafeltennis. Hij is zeer competitief en wil altijd winnen. Ook voor Komen Eten zal hij dan ook meer dan zijn best doen. Zijn menu presenteert Dirk op een filmdoosje, want hij en zijn vrouw zijn echte filmfreaks. Dirk is na al die jaren nog steeds smoorverliefd op zijn echtgenote, en dat toont hij haar ook graag. Een echte romanticus dus. Dat kunnen zelfs de muren in hun huis beamen. Net zoals Pieter, heeft ook Dirk een muzikaal spektakelstuk voor zijn gasten voorbereid.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde