Een 8-bit-fuif, een tittygram...en wat doen Siska en Jelle samen in een kous?

Een 8-bit-fuif, een tittygram...en wat doen Siska en Jelle samen in een kous?

morgen, Control Pedro om 21U35 op VIER.

Tomas De Soete, Martin Heylen, Siska Schoeters en Jelle De Beule zijn morgen te gast bij Pedro Elias en zijn papa - eveneens Pedro Elias - in Control Pedro om 21u35 op VIER. Samen met Pedro Elias gaan ze volop WILFen, een letterwoord dat staat voor ‘What Was I Looking For’, ofte: plezierig verdwalen op het wereldwijde web. Samen deinen ze op de golven van Google, gekke apps en vreemde online-diensten. Ze duiken online parels op, bedwingen hun spelletjesverslavingen, en duwen op gevoelige privacytoetsen. Soms via Skype, dan weer afgekeken van YouTube, met app of zonder, via Instagram of op Twitter, maar altijd surfend op een zee van onvolprezen internettips, -tricks en -kicks.

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde