Eclairs, Javanaiskes én spiegeltaarten: bakken tegen de tijd, meetlat en zwaartekracht

Eclairs, Javanaiskes én spiegeltaarten: bakken tegen de tijd, meetlat en zwaartekracht

Halfweg Bake Off Vlaanderen en de lat wordt deze week nog wat hoger gelegd én er zelfs bij gehaald. Er wordt uiterste precisie verwacht van de bakkers, want het technisch gebak deze week is een 'Javanais': 15 centimeter op 15 centimeter, 10 lagen en 4 centimeter hoog. De afmetingen zijn niet voor interpretatie vatbaar en Herman komt gewapend met een lat ten tonele voor de jurering...

Een glanzende spiegeltaart moet de kroon op deze patisserieweek worden. Maar de tijd en de zwaartekracht spelen niet altijd in het voordeel van de bakkers. Herman en Regula zijn op zoek naar de perfecte spiegel, maar kunnen de kandidaten voldoen aan hun hoge verwachtingen?

Bake Off Vlaanderen - Morgen om 20u35 bij VIER

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde