Dit zijn de senhoras e seniores van Hotel Römantiek!

Dit zijn de senhoras e seniores van Hotel Römantiek!

Want je bent nooit te oud voor de liefde van je leven.

Grote roze wolken pakken samen boven de Portugese kust. In de haven dobbert de zwaan op het ritme van de fado. En achter de wolken schijnt de zon. Dertien vrijgezelle heren en net zoveel single dames checken dit voorjaar in bij Hotel Römantiek op zoek naar een nieuwe liefde. 

Julien (84), Marcel (82), Willy (81), Flamidianus (78), Guido (72), René(72), Jan (68), Jean-Marie (66), Freddy (73), nog een Freddy (71), Marc (72), Raf(75), Albert (81). 
Mariette (85), Mika (79), Gaby (78), Rosa (77), Maria (68), Harriet (71) en Hilda (74), Julia (78), Antonietta (72), Ghislaine (69), Ewa (68), Mieke (67) en Josefina (75). 

Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand op de reis van hun leven. Met behulp van subtiele serenades, zelfgemaakte tapenades, masculiene massages en erotische filmpassages krijgen ze zelfs de oudste zintuigen weer op scherp, en aan boord van buggy’s, boten, zwanen en bananen, komt de lang verstoken romantiek weer tot bloei. Want je bent nooit te oud voor de liefde van je leven.

Hotel Römantiek, vanaf 8 februari om 20U35 op VIER. 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde