Dealer Boris wordt verrast door een thriller van formaat

Dealer Boris wordt verrast door een thriller van formaat

Morgen in Stukken van Mensen op VIER

Wesley is al jaren een enorme liefhebber van Michael Jackson en presenteert een gelimiteerde en gesigneerde print van een schilderij. Vincent McKoy maakte dit schilderij voor de King of Pop in 1998. Er werden in totaal 400 prints gedrukt, waarvan de eerste dertig door Michael zelf gesigneerd werden. Niet alleen Wesley, maar ook Boris blijkt een die hard Michael-fan te zijn en kan zijn interesse niet lang verbergen... Maar zal hij er ook 6.000 euro voor over hebben?

Sarah is geen kunstkenner, maar komt wel met een heel zeldzame aquarel aankloppen van niemand minder dan de Antwerpse kunstenaar Luc Tuymans. Ze verkoopt het werk in naam van haar baas, die het ooit op de kop heeft kunnen tikken op een veiling in Basel. Hij heeft het volste vertrouwen in haar onderhandelingscapaciteiten en hoopt dat Sarah het werk aan meer dan het dubbele van de aankoopprijs zal kunnen verkopen.

Lucien is gepassioneerd door wielrennen en biedt de experten een fiets uit de negentiende eeuw aan waarop in 1903 in de allereerste Tour de France gereden en gestreden werd. De fiets stond vroeger te pronken in Luciens wielermuseum, maar is nu klaar voor een nieuw leven.

En Ronny, die gooit dan weer hoge ogen met een bijzonder stukje steen: een deel van een waterspuwer van het Gentse Belfort. Ronny hoopt zijn slag te slaan bij een van de dealers en zou graag het tienvoud van wat hij er indertijd voor betaald heeft verdienen.

Een nieuwe aflevering van Stukken van Mensen - morgen om 21u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde