De zomer op VIER gaat van start met Chef in je oor

De zomer op VIER gaat van start met Chef in je oor

Vanaf 26 juni zet het gloednieuwe Chef in je oor de zomer op VIER in gang. De aftrap voor het nieuwe voetbalmagazine, dat steeds op vrijdag, zaterdag en zondag zal worden uitgezonden, wordt op 28 juli gegeven. In augustus mag de kijker zich aan nog een derde nieuw dagelijks programma verwachten.

Twee topchefs, twee keukens, twee hopeloze keukenklunzen en twee microfoons. Dat zijn de ingrediënten van deze spannende kookwedstrijd waarin de klunzen het tegen elkaar opnemen. In één uur tijd moeten ze een heerlijk gerecht op tafel toveren. Ze krijgen daarbij de hulp van een topchef, maar die zet zelf geen stap in de keuken. Alle communicatie verloopt via een microfoon en een oortje. Presentator Gert Verhulst staat letterlijk tussen twee vuren: hij moet de gemoederen van twee competitieve chefs én twee absolute keukenklungels bedaren.

De topchefs? Dominique Persoone, Peppe Giacomazza, Johan Segers, Viki Geunes, Thierry Theys, Stéphane Buyens, Wout Bru en Roger van Damme.

Chef in je oor: vanaf 26 juni op VIER, telkens van maandag t.e.m. donderdag.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde