De privacy en de 'stimuli' van Julie Van den Steen, Erik Van Looy, James Cooke en Jonas Geirnaert.

De privacy en de 'stimuli' van Julie Van den Steen, Erik Van Looy, James Cooke en Jonas Geirnaert.

De internetrodeo van Control Pedro start morgen @opvier.

Pedro Elias is terug met een nieuw seizoen Control Pedro.

Samen met vier bekende internauten surft hij op de wilde golven van het wereldwijde web. Al klikkend en swipend gaan ze op zoek naar de grappigste internettips, bijzondere apps en onmisbare instagramaccounts. En dat Julie Van den Steen een kind is van haar tijd bewijst ze met haar smartphone-pink. Een heuse aandoening waarbij je pink een beetje scheef staat door veelvuldig en langdurig gebruik van je smartphone. James Cooke beleeft de rit van zijn leven in...een kruiwagen. En Erik Van Looy en Jonas Geirnaert kraken een computer die gekocht werd op een tweedehandssite. Deze privacy-tips wil je echt niet missen. 

Yolo! Control Pedro, morgen 5 februari om 21u35 op VIER. 

 

 

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde