De Pappenheimers gaan Olympisch

De Pappenheimers gaan Olympisch

Deelnemen is pas echt belangrijker dan winnen, als er drie Olympische atleten in de koker zitten. Twee van hen gaan naar Rio: dat zijn de ravissante Knokse hordenloopster Axelle Dauwens en de man die deze week door het water vliegt op het EK in London en alvast Europees brons op zak stak, Pieter Timmers. En in koker 3 zit de grootste wereldster die Langemark – Poelkapelle ooit heeft gekend: Frederik - Fredje - De Burghgraeve. Fred doet dit soort dingen zelden of nooit meer, maar als je hem bezig ziet vraag je je af waarom, want zo sympathiek worden de volkshelden niet meer gemaakt.

De Pappenheimers mikken op Rio, nu donderdag 19 mei om 20u35 op VIER.  

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde