De laatste loodjes.

De laatste loodjes.

Morgen in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis.

De drie families zijn op het einde van hun krachten, maar beginnen toch vol goede moed aan de laatste rechte lijn naar de finale op 30 januari. Ze hebben nog twee dagen om hun allerlaatste kamer, de woonkamer, verder af te werken. Er moeten nog bergen werk verzet worden en vooral de familie Misseghers heeft te kampen onder de tijdsdruk. Met de finale en de hoofdprijs van maar liefst 150.000 euro in zicht, bezoeken de experten de woonkamers. Maar ook de families onderwerpen elkaars huizen aan een grondige inspectie zodat ze de concurrentie goed kunnen inschatten, want volgende week wordt de grote winnaar van dit verbouwavontuur immers bekend gemaakt.

Ons Eerste Huis, morgen om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde