De gouden schoenlepel van The Golden Voice

De gouden schoenlepel van The Golden Voice

My way in Stukken van Mensen, morgen op VIER

Frans Billen uit Hasselt had een filmmuseum en heeft een aantal stukken uit zijn collectie geselecteerd om aan onze vier oplettende dealers te presenteren. De hoed en de wandelstok van Charlie Chaplin, de gouden schoenaantrekker van Frank Sinatra, de hoed van JR (Larry Hagman) uit Dallas en de mondharmonica van Toots Thielemans. Hij wil graag 100.000 Euro voor zijn verzameling. En de dealers voelen meteen dat Frans durft onderhandelen…My Way of no way...

Nikki heeft een couturejurk mee van de excentrieke Ann Salens, beschouwd in de modewereld als voorloopster van de Antwerpse zes. Haar grootste succes was de franjejurk. Het grote publiek leerde haar kleding kennen dankzij de legendarische Ann Christy. Nikki was zelf model voor Ann Salens in de jaren zeventig.

Roger verkoopt een Decap orgel uit 1977 van acht meter breed en bijna drie meter hoog. Roger is vierde generatie in het orgelbedrijf dat Aloïs Decap in 1902 oprichtte en hij wilt toch een stevige 50.000 euro voor het stuk. En Yorik heeft een 106-delig bestek bij van Arne Jacobsen uit 1957, dat hij nog maar twee weken geleden op de kop tikte op een rommelmarkt. Hij betaalde het twintig euro en hij wilt er 4000 euro voor. Winstmarge op kop in Stukken van Mensen, morgen om 21.30 op VIER.

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde