De Affaire Jean-Marie Pfaff

De Affaire Jean-Marie Pfaff

Ben Segers & Axel Daeseleire zijn terug in een nieuw seizoen van Auwch_

Ben en Axel hebben via Jean-Marie Pfaff felbegeerde VIP-tickets kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van de Rode Duivels, maar hun secretaresse is vergeten de uitnodiging te bevestigen. Ze zoeken Jean-Marie dan maar thuis op om de zaak weer recht te zetten, maar daar loopt het al snel fout. Ben is ondertussen in de ban geraakt van de knappe Ilse op de badminton-club, maar ook bij haar loopt hij een blauwtje – of liever een bruintje – op.

Met gast-bv’s Jean-Marie Pfaff en Pieter Timmers.
Seizoen 2 van Auwch_ start morgen 6 februari, na De Mol.

Ben Segers lijkt de puberteit nog maar nauwelijks ontgroeid. Door zijn sociale onhandigheid slaagt hij er steeds weer in om in de meest pijnlijke situaties verwikkeld te geraken en niet zelden zijn daarbij andere vrouwen in het spel. Professioneel is Ben al een tijdje over zijn top heen. In de hoop wat betere rollen te kunnen versieren, heeft hij samen met Axel het bedrijf ‘Daeseleire & Segers Entertainment’ opgericht.

Axel Daeseleire is de beste vriend & zakenpartner van Ben. Hij is niet ongevoelig voor vrouwelijk schoon, tot grote frustratie van zijn licht hysterische vrouw, en hij geniet van de aandacht die hij hier als gerenommeerd charmeur & acteur voor krijgt. Wanneer het duo weer eens in een netelige situatie belandt, laat hij het niet na om Ben hiervoor te laten opdraaien.

Contacteer ons
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Lies Maesschalck SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde