Dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is in de wereld van de adel ontdekt Luc Haekens morgen

Dat niet alle adel in het geld kan zwemmen, wordt morgen pijnlijk duidelijk bij de bejaarde prinses Jeanne de Merode. Zij woont samen met haar zoon in een gigantisch historisch kasteel, dat dringend toe is aan een even gigantische renovatie. Tussendoor vertellen de prins en de prinses het  schrijnende verhaal over de bangste nacht van hun leven, toen ze door overvallers werden vastgebonden en beroofd van heel wat erfstukken. 
Gelukkig laten edellieden elkaar niet in de steek. De Vereniging van Adel heeft daarvoor Solidaritas opgericht, een hulpfonds dat arme collega's financieel helpt. Hiervoor organiseren ze activiteiten in hun genre, een exclusieve kastelentocht bijvoorbeeld. Alleen wie van adel is, mag eraan deelnemen. En wie mag er nóg mee? Luc Haekens natuurlijk!

De Blauwe Gids - Morgen om 21u

Contacteer ons
Barbara Salomon De Vijver Media
Barbara Salomon De Vijver Media
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde