Dancing in the dark. Hotel Römantiek is terug.

Dancing in the dark. Hotel Römantiek is terug.

In de herfst van hun leven zoeken ze de liefde van hun leven.

Julien (84), Marcel (82), Willy (81), Flamidianus (78), Guido (72), René(72), Jan (68), Jean-Marie (66), Freddy (73), nog een Freddy (71), Marc (72), Raf(75), Albert (81). Mariette (85), Mika (79), Gaby (78), Rosa (77), Maria (68), Harriet (71) en Hilda (74), Julia (78), Antonietta (72), Ghislaine (69), Ewa (68), Mieke (67) en Josefina (75).

Ze verloren hun partner aan een koppige ziekte. Ze gingen na vele jaren uit elkaar. Hun kinderen zijn er. Of hun kinderen zijn er niet. Ze omringen zich. Of niet. Hun rugzak is zwaar, maar gaat wel overal mee. 
In de herfst van hun leven vertrekken ze samen op de reis hun leven. Otto-Jan Ham, Frances Lefebure en Sven de Leijer nemen hen bij de hand. Met in deze eerste aflevering meteen een bijzonder eerste romantische ontmoeting op het strand , een spannend paintballplan, een - niet al te diepe- limbodans, een heerlijke massage en een prachtige zwaan in de Portugese haven. De herfst van hun leven wordt morgenavond meteen een indian summer. Want je bent nooit te oud voor de liefde van je leven. 

You can't start a fire without a spark.
Hotel Römantiek, vanaf morgen om 20U35 op VIER. 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde