Chocolat!

Chocolat!

Televisie die goed is voor uw cholesterol, bloedvaten én uw libido! Jezus! Bake Off Vlaanderen, morgen op VIER.

Morgen, 13 september is het Internationale Chocolade Dag. Trots der Belgen! Godendrank van de Azteken! Maar vooral afrodisiacum voor zoete televisie!
En waar kan dat beter gevierd worden dan in Bake Off Vlaanderen? De bakkers zullen deze week een originele chocoladetaart, een paradeTaart zowaar, bereiden.
En Herman en Regula doen er nog een schepje cacao bovenop, want zij verwachten minstens drie verschillende lagen, een gepersonaliseerde vulling en minstens twee soorten chocolade voor de afwerking.
Stress in de chocoladefabriek want jurylid Herman Van Dender zijn smaakpapillen staan op scherp. Als gerenommeerd patissier, maakt hij zijn chocolade zelf en verwacht hij respect voor de ambacht.
Eindelijk, televisie die goed is voor cholesterol en bloedvaten. Bake Off Vlaanderen,100% puur, morgen om 20u35 op VIER.

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde