Chaussée d'Amour. Elke liefde heeft haar prijs.

Chaussée d'Amour. Elke liefde heeft haar prijs.

Vanaf morgen 9 februari, elke donderdag om 21.35 op VIER.

Woensdag 8 februari 2017 — Wanneer het huwelijk van Sylvia instort en de schuldenberg groeit, trekt ze met haar twee tienerkinderen noodgedwongen in boven het bordeel dat ze erfde van haar vader. Twee werelden botsen. Ze wordt de spil in een web van hoertjes, pooiers en andere bonte figuren die achter de kleurrijke vitrines hun liederlijk leven leiden dan wel verknoeien. Als er op een dag een lijk wordt gevonden onder het asfalt van de beroemde steenweg, gaat er een siddering door de Chaussée d’Amour gemeenschap en Sylvia’s leven.

Wie is wie? Alle informatie over de cast kan je hier vinden https://www.vier.be/chausseedamour/personen

Chaussée d’Amour is een sexy drama over de échte waarde van betaalde liefde. De fictiereeks, die onder de vleugels van Nathalie Basteyns (Beau Séjour, Clan, Jes,...) geregisseerd werd door Pieter Van Hees en Frank Devos werd geproduceerd door deMENSEN voor Telenet en werd zeer succesvol gereleased in mei 2016. In amper twee weken tijd werd de reeks maar liefst een half miljoen keer bekeken. 
Met ijzersterke verhaallijnen en indrukwekkend acteerwerk van o.a. Tiny Bertels, Josse De Pauw, Ruth Becquart, Dirk Roofthooft en Kadèr Gürbüz.
Chaussée d'Amour. Vanaf morgen 9 februari, na Hotel Römantiek, elke donderdag om 21.35 op VIER.

 

6 redenen om naar Chaussée d'Amour te kijken

Binnenkort op VIER: Chaussée d'Amour

CD1
CD2
CD3
CD4
logoCD
CD5
CD6
CD7
CD8
CD9
CD10
CD11
CD12
CD13
CD14
CD15