Champignons bij de vleet en Italiaanse hoogstandjes in Komen Eten

Champignons bij de vleet en Italiaanse hoogstandjes in Komen Eten

3/4 - 6/4

De nieuwe Komen Eten-week wordt in gang gezet door Kevin (27) uit Geel. Kevin is single en wil zijn vrouwelijke gasten imponeren met... champignons. In Hoegaarden waagt de twintigjarige Alison haar kans met een Vlaamse klassieker: stoofvlees (met Hoegaardenbier uiteraard). Elly (39) uit Leuven wil niet alleen straf uit de hoek komen met haar kookkunsten, ze hoopt ook indruk te maken met haar virtuoze pianospel. Voordat de week definitief wordt afgesloten in Neerpelt, neemt de 26-jarige Vincenzo zijn gasten nog even mee op een culinaire reis door Italië. Buon appetito​!

Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u50 op VIER.

 

Kevin uit Geel

Maandag 3 april

Kevin (27) is een vlotte Antwerpenaar uit Geel en werkt als attractie-operator in Bobbejaanland. Hij houdt van zijn job omdat hij altijd blije gezichten ziet. Kevin is single en hoopt dat hij drie bevallige, vrijgezelle dames mag verwelkomen. Zijn menu heeft hij door zijn zusje op een snijplank laten schrijven. Kevin maakt als voorgerecht toast champignon. Ook als hoofdgerecht serveert hij champignons want hij is ‘een grote champignonfan’. Kevin serveert zelfgemaakte kroketten, maar kan hij zijn gasten hier ook mee imponeren?

 

Alison uit Hoegaarden

Dinsdag 4 april

Alison (20) uit Hoegaarden wil ooit haar eigen schoonheidsinstituut openen, maar dat is voorlopig nog toekomstmuziek. Momenteel werkt ze als administratief bediende en in haar vrije tijd is ze vooral terug te vinden in de fitness. Alisons leuze is: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Alison keek vroeger steeds samen met haar vader naar Komen Eten en kon af en toe haar lach niet bedwingen. Ze vraagt zich af of de kijkers nu ook met haar zullen lachen. Alison ontvangt haar gasten in haar modern appartement waar ze samen met haar Congolese vriend en dochtertje van 11 maanden woont. Alison maakt als hoofdgerecht een echte klassieker: stoofvlees, met Hoegaarden uiteraard (al lust ze zelf geen bier).

 

Elly uit Leuven

Woensdag 5 april

Elly (39) komt uit Leuven en heeft een dochtertje. Voor haar gaat kwaliteit boven alles, zo ook quality time met haar dochter. Haar grootste passie is piano spelen. Zodra Elly een piano ziet, kan ze er onmogelijk afblijven en moet ze erop spelen. Ze kan alle stijlen aan en speelt vooral als er vrienden op bezoek komen. Ook vanavond zal ze haar muziekkunsten tonen aan haar gasten. Haar gasten hebben hoge verwachtingen van Elly en gaan misschien ook wat kritischer zijn vanavond. Als voorgerecht waagt ze haar kans met een surf en turf.

 

Vincenzo uit Neerpelt

Donderdag 6 april

Vincenzo (26) is kok en verhuisde 15 jaar geleden vanuit Italië naar België. Zijn naam betekent ‘winnaar’. Naast kok, is Vincenzo een echte Italiaanse familieman, want hij is net papa geworden en dat vindt hij het allermooiste wat je kan zijn. Op het bord is hij vooral een kunstenaar: voor hij het dresseert, maakt hij een schets van hoe zijn bordschikking eruit zal zien. Met zijn menu zal hij zijn gasten meenemen op een culinaire reis doorheen Italië. Vincenzo steelt de show met zijn zelfgemaakte pasta die hij opwarmt in een grote uitgeholde Parmigiano aan tafel. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde