Callboys wint prijs Beste Acteur(s) op FIPA Biarritz

Callboys wint prijs Beste Acteur(s) op FIPA Biarritz

Callboys, de komische dramareeks van Jan Eelen die in het najaar van 2016 op VIER werd uitgezonden, wint de prijs voor Beste Acteur op het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA) in Biarritz. Het FIPA is één van de meest toonaangevende festivals voor audiovisuele programma's in de wereld.De zevendelige reeks, waarvan de eerste twee afleveringen vertoond werden op FIPA, was eveneens genomineerd voor de FIPA d’Or voor Beste Serie en de prijzen voor Beste Regisseur,  Beste Scenario en Beste Soundtrack. De prijs Beste Acteur werd uitzonderlijk uitgereikt aan de vier hoofdrollen gespeeld door Matteo Simoni, Stef Aerts, Rik Verheye en Bart Hollanders. 

Zij kruipen in Callboys in de huid van vier gigolo’s die de handen in elkaar slaan om de sector plat te spelen. De vier geloven sterk in de kracht van hun merk, maar in de galop van overmoed en testosteron worden de kleine scheurtjes in de groep al snel onoverbrugbare kloven.

FBO (De premier, Loft) produceerde Callboys in coproductie met Woestijnvis, Telenet en Vier. De reeks kreeg steun via het VAF/Mediafonds. 

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde