Bittere pil voor Julie en Karel-Jan

Bittere pil voor Julie en Karel-Jan

Morgen in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

De tijd tikt en de families zijn druk in de weer met hun keukens. In Rieme hebben Nick en Sanne weinig werk aan hun splinternieuwe keuken en staan ze een pak verder dan de andere koppels. Willen ze de finish op tijd halen, dan zullen de families Misseghers en Wouters een tandje bij moeten steken. De experten staan ditmaal voor een moeilijke beslissing en moeten kiezen tussen een gloednieuwe keuken waar weinig handenarbeid in werd verricht, of voor een gerecycleerde keuken die minder geld, maar wel veel bloed, zweet en tranen heeft gekost. Het materiaal dat gebruikt werd om de keukens af te werken geeft uiteindelijk de doorslag. Maar wanneer het verdict valt, zijn Julie en Karel-Jan absoluut niet tevreden met het resultaat. Vooral Julie kan de beslissing maar moeilijk verwerken met als gevolg dat de emoties hoog oplopen…

Ons Eerste Huis, morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde