Billy Bob Thornton en Martin Freeman schitteren in de nieuwe bloedstollende misdaadserie Fargo

Billy Bob Thornton en Martin Freeman schitteren in de nieuwe bloedstollende misdaadserie Fargo

Vanaf zondag op VIER.

Minnesota, 2006. Verzekeringsagent Lester Nygaard (Martin Freeman - The Hobbit-trilogie) leidt een gemoedelijk bestaan in het plaatselijke Bemidji. Of eerder lijdt. Als kneus eerste klas heeft hij nooit veel weten te bereiken in het leven. Wanneer de vernederingen van zijn vrouw hem te veel worden, knapt er een snaar. Lester probeert de gevolgen van zijn inzinking te verbergen en roept de hulp in van huurmoordenaar Lorne Malvo (Billy Bob Thornton - A Simple Plan, Bad Santa). Gus Grimly en Molly Solverson, twee plaatselijke politieagenten, bundelen hun krachten om de geheimen van Lester te ontrafelen en de meedogenloze, destructieve Malvo een halt toe te roepen.

Fargo ging aan de haal met maar liefst vijf Emmys en twee Golden Globes. Billy Bob Thornton sleepte een Golden Globe in de wacht voor zijn vertolking van Lorne Malvo en zet in Fargo een manipulatieve topcrimineel neer. Fargo is doordrongen van dezelfde sfeer als in de gelijknamige legendarische filmklassieker van de Coen brothers uit 1996: gitzwarte humor, moorddadige chaos en een bizarre wisselwerking tussen toeval en lot resulteren opnieuw in een komisch, maar uiterst donker schouwspel.

De eerste twee afleveringen van Fargo - zondag om 20u30 op VIER.

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde