Ben Segers zoekt zijn toevlucht in het archief van 't Is gebeurd

Ben Segers zoekt zijn toevlucht in het archief van 't Is gebeurd

Morgen op VIER

Wanneer acteur Ben Segers op straat wordt gezet door zijn vrouw, vangt Marc hem op in het archief. Ben zit in zak en as en weet geen blijf met zichzelf. Gelukkig beuren Thomas en Marc hem op met enkele hilarische fragmenten uit het tv-verleden van VIER, VT4 en Woestijnvis.

Denk aan een slissende Pascale Braeckman met zijn gloednieuwe gebit in De slimste mens ter wereld, of aan Bart De Pauw die op genante wijze Hanne Troonbeeckx het vuur aan de schenen legt in ‘schnapsklaps’ uit Het geslacht De Pauw. Passeren o.a. nog de revue: fragmenten uit Binnen en Winnen, Man O Man, Het Eiland, De Laatste Show en De Ideale Wereld.

't Is gebeurd - morgen om 21u15 op VIER.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde