Battle of the Bobcats

Battle of the Bobcats

Morgen in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

De verbouwingen beginnen zowel fysiek als mentaal hun tol te eisen bij de drie families. Maar als ze de hoogste meerwaarde willen creëren, zal er toch hard doorgewerkt moeten worden. Sanne en Nick nemen hun veranda onder handen, terwijl Leen en Hans de wasplaats verbouwen. Na de teleurstelling van vorige week, draaien Karel-Jan en Julie de knop om en vliegen ze er vol goede moed terug in. Deze week willen ze zich nog harder bewijzen en werken ze niet één, maar twee kamers af: een gastenkamer én badkamer. Tussen alle verbouwingen door, nodigt Bartel de families uit op een bouwwerf en stelt hij hun rij- en bouwskills op de proef. In een hobbelig hindernissenparcours moeten de families demonstreren hoe behendig ze zijn in een bobcat. De winnaars keren naar huis met de professionele hulp van twee tuinmannen.

Morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde