Bartel Van Riet laat 12 bekende Vlamingen opnieuw proeven van de ultieme natuurbeleving

Bartel Van Riet laat 12 bekende Vlamingen opnieuw proeven van de ultieme natuurbeleving

Bartel in het Wild opnieuw op VIER vanaf maandag 5 februari

Bartel van Riet daagt opnieuw twaalf bekende Vlamingen uit om mee met hem op avontuur te trekken. Deze keer koos hij voor zes magische locaties met adembenemende landschappen. Zo trekt Bartel naar de Albanese Osumi Canyon en gaat hij op ontdekking in het het ruwe Snowdonia in Wales. Ook de Nicaraguaanse jungle krijgt bezoek van Bartel en twee avontuurlijke BV’s. Momenteel maakt Bartel zich klaar voor een ijskoude tocht door Finland.   

Zes BV duo’s leren elkaar beter kennen tijdens een tocht door het wild met Bartel Van Riet. Jani Kazaltzis en Imke Courtois zijn de eerste die dit wilde avontuur aangaan en richting Panama trekken om 72 uren overgelaten worden aan hun lot. Het wordt een onvergetelijke ontdekking in de natuur, ver weg van het comfortabele leventje in België. Ze keren ongetwijfeld terug met een bagage vol leerrijke ervaringen en warme herinneringen…

Bartel in het Wild, vanaf maandag 5 februari om 20u35 op VIER.

 

Contacteer ons
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde