Bartel stelt de families op de proef in de grote burenquiz

Bartel stelt de families op de proef in de grote burenquiz

Maandag in een nieuwe aflevering van Ons Eerste Huis

De experten beoordelen de tweede kamer en beslissen welke familie de volgende trofee in de wacht sleept. Ze zijn onder de indruk, maar op het vlak van afwerking kunnen de verbouwgroentjes toch nog wat leren. Voor de volgende opdracht moeten de families op acht dagen tijd hun badkamer verbouwen. Maar de plannen van de familie Wouters, en de gekke gedachte dat het toilet zo goed als in de slaapkamer komt te staan, baren de experten kopzorgen.

Ondertussen kregen de buren van de families een geheime missie van Bartel: weetjes in het rond strooien bij de koppels. Bartel organiseert een burenquiz waarmee de duo’s de hulp van twee professionele tegelzetters kunnen winnen. Sanne en Nick laten hun ware aard in het spel zien en zetten alles op alles om de burenquiz te winnen... 

Dit en nog meer verbouwplezier, maandag om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde