Bartel ontdekt de padvinder in Jani

Jani & Imke trekken naar een onbewoond eiland voor Bartel in het Wild

In de eerste aflevering van 'Bartel in het Wild' trekt Bartel Van Riet met stylist Jani Kazaltzis en voetbalanaliste Imke Courtois richting een onbewoond, idyllisch eiland voor de kust van Panama in Centraal-Amerika. Tweeënzeventig uur lang proberen ze te overleven in een stukje ongerepte natuur. Een eerste hindernis – die vooral Imke moet nemen – is het overwinnen van haar vliegangst. Want om óp het onbewoonde eiland te geraken, moeten Imke en Jani eerst nog een vlucht met een klein watervliegtuigje overleven. Wanneer het duo al zwemmend het strand bereikt, staat al meteen een speciaal ontvangstcomité hen op te wachten... 

Bartel heeft alvast een tip voor het duo: “Het lijkt hier misschien een paradijs, maar het krioelt hier van de giftige planten en haaien, spinnen, slangen. Altijd opletten waar je loopt en wat je aanraakt dus.”  

Van alle bestemmingen waar ik ooit al geweest ben, is Panama één van de zwaardere. De hitte, het gebrek aan zoetwater en aan een stevige maaltijd hakken er behoorlijk hard in. Alles wordt plots heel zwaar.", aldus Bartel.

 

Bartel in het Wild

Maandag 5 februari  om 20u35 op VIER

 

 

Contacteer ons
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Debby Wilmsen SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde