Bart Peeters te gast in de Kerstspecial van ’t Is Gebeurd

Bart Peeters te gast in de Kerstspecial van ’t Is Gebeurd

Thomas en Marc laten hun warm hart zien op kerstavond

In het archief maken Thomas Huyghe en zijn kompaan Marc Cambré zich klaar voor een gezellig kerstdiner. Marc heeft een eenzame man uitgenodigd die wel heel erg hard op Bart Peeters lijkt. Tussen de beeldfragmenten door, zorgt het trio voor prettig gestoorde situaties. 

Het resultaat? Een heerlijk halfuurtje Kerstmis met de glimlach. We zien onder meer de kerstparodie uit Alles kan beter, het kerstekindje uit Vaneigens en de kalkoenenprijsvraag van Willy’s en Marjetten. Verder nog op het kerstmenu: Kamagurka en Marc Coucke als kerstman en kerstgrappen uit uiteenlopende programma’s als De Bus, De Pappenheimers, Komen eten en De Slimste Mens ter Wereld.

Een leuk weetje: Marc Cambré en Bart Peeters kennen elkaar ook door en door in real life. Marc is immers al jaren de trouwe roadie van Bart.

De Kerstspecial van 't Is Gebeurd, zaterdag 24 december om 20u30 op VIER.
In februari gaat het gloednieuwe, derde seizoen van 't Is Gebeurd van start. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde