Bake Off Vlaanderen wordt morgen voor even een kookwedstrijd

Bake Off Vlaanderen wordt morgen voor even een kookwedstrijd

Europese week met onder meer 'English Pie'

Morgen overschrijden de bakkers de landsgrenzen, want het is Europese week in Bake Off land. Voor de signatuuropdracht zwemmen ze het kanaal over en maken de bakkers een favoriet van jurylid Regula: een 'English pie'. En daarbij worden niet alleen de bakkunsten van de kandidaten op de proef gesteld: ze moeten voor het eerst ook een aardig potje kunnen koken. Wie slaagt erin Regula te charmeren met haar Britse 'vlees in deeg'-specialiteit?

Ook Oostenrijk heeft een rijke patisseriegeschiedenis. Tijdens de technische opdracht begeleidt Wim de vijf overgebleven bakkers op kordate wijze in de richting van de perfecte Apfelstrudel. En als kers op de taart mogen de kandidaten een Europees monument in de kijker zetten. Een waar spektakel gemaakt uit koekjes naar keuze. Welk monument houdt er stand en haalt de halve finale van Bake Off en voor wie is dit het einde?

Bake Off Vlaanderen - Morgen om 20u35 bij VIER

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde