"Back to basics, mijn oor!"

Digitale detox voor Goedele en opruimen met Karen, maar is minder ook meer voor hen?

 

Het bijna perfecte vijftal probeert te ‘consuminderen’.   Volgens de boekjes is Marie Kondo dé opruimgoeroe van het moment. Karen doet dan ook een poging om haar wijze raad op te volgen.  John en Goedele wagen zich aan een digitale detox.  En Gilles schakelt hulp in bij het opruimen van zijn kleerkast. 

Tot slot ondernemen ze ook samen een kampeertrip onder het motto: terug naar de basis.  Maar kunnen onze vijf bekende Vlamingen het met minder stellen? En worden ze daar ook effectief gelukkiger of…  perfecter van?

Perfect - Morgen om 20u35

 

 

 

 

 

 

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde