Amerikaanse topreeks Lethal Weapon in première op VIER

Amerikaanse topreeks Lethal Weapon in première op VIER

Vanaf 9 april

Vanaf zondag 9 april gaat de Amerikaanse topreeks Lethal Weapon in première op VIER. De gloednieuwe actieserie is een herwerking van de belevenissen van het iconisch duo in de gelijknamige, populaire buddy cop-films. Riggs en Murtaugh zijn helemaal terug van weggeweest en gaan opnieuw de misdaad te lijf in L.A.

Politie-agent Roger Murtaugh (Damon Wayans, bekend van My Wife and Kids)  wordt geplaagd door hartproblemen en moet de stress in zijn leven onder controle zien te houden. Wanneer Murtaugh wordt gekoppeld aan de nogal losgeslagen, jongere agent Martin Riggs, die te kampen heeft met enkele demonen uit zijn traumatisch verleden, ontstaat er een explosieve, maar hartveroverende band tussen de mannen.

Een cocktail van spannende actie, vertederende humor en krachtige emoties.  

Vanaf zondag 9 april op VIER - telkens een dubbelaflevering.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde