“Als onze patiënten afzien, zien wij ook een stukje af”.

“Als onze patiënten afzien, zien wij ook een stukje af”.

Topdokters, dinsdag 17 mei op VIER

Topdokters kijkt in het hoofd en hart van specialisten en biedt een unieke blik achter de schermen van de medische wereld.
De patiënten van Prof. Kerre strijden soms jarenlang tegen leukemie. Met een grenzeloze betrokkenheid staat Prof. Kerre aan hun zijde en onvermoeibaar zoekt ze voor elke patiënt naar de beste behandeling. Deze week staat Prof. Kerre voor de moeilijkste opdracht die een dokter krijgen kan.
In de fertiliteitskliniek van UZ Brussel krijgt prof. Tournaye bezoek van een 40-jarige single vrouw uit Parijs. Ze wil zwanger worden van een anonieme zaaddonor, maar door haar leeftijd dalen haar kansen. Samen met zijn team buigt Prof. Tournaye zich over ethisch moeilijke dossiers. Want het recht op een kind met behulp van een vruchtbaarheidsbehandeling is volgens hem niet absoluut. En Prof. Rodrigus doet een bypass-operatie bij een 79-jarige man.  

Topdokters, dinsdag 17 mei om 20u35 op VIER.

Contacteer ons
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde