Alex Agnew, de ongekroonde koning van het land van de lach, herrijst met Unfinished Business

Alex Agnew, de ongekroonde koning van het land van de lach, herrijst met Unfinished Business

Vanaf morgen, exclusief in Comedy Kings op VIER

Na negen uitverkochte voorstellingen in het Sportpaleis zette Alex Agnew drie jaar geleden zijn comediecarrière on hold. Maar Alex bleek nog niet klaar te zijn met de wereld en bewijst nu in Unfinished Business dat hij nog over voldoende gal beschikt om uit te spuwen. Met zijn nieuwe show trok Alex dit najaar langs meer dan vijftig theaterzalen en het publiek bleek Vlaanderens meest vuilgebekte stand-upcomedian allesbehalve te zijn vergeten. In sneltempo vlogen de 60.000 tickets dan ook allemaal de deur uit. Het succes van Unfinished Business reikt bovendien tot op het witte doek. Als eerste Belgische theaterproductie werd Agnews nieuwste show via live-streaming ook in de Vlaamse cinemazalen vertoond. Bereid je voor op een bitterzoete analyse van de hedendaagse samenleving doorspekt met obsceniteiten, godslastering en amusante onnozelheden.

Unfinished Business is helaas wel finished en zal niet meer hernomen worden. Gelukkig is Alex Agnews meedogenloze oordeel exlusief te bekijken op VIER. 

26/12: Unfinished Business deel 1
02/01: Unfinished Business deel 2
09/01: Unfinished Business deel 3

Telkens op maandag om 21u40 bij VIER. 

 

Dit is en blijft stand-upcomedy op zijn best: sterk zelfrelativerend, een beetje goor, een beetje puberaal, zonder respect voor eender welk heilig huisje en toch met een relevante ondertoon. (De Standaard)

Alex Agnew is terug en dat zal zijn vele fans plezieren. Staat er met passie en présence. Kletst en streelt, maait en kietelt, brult en briest, maar met zachte hand. Iets zegt me dat zijn verhaal nog altijd “unfinished” is nu. Deze Agnew kan nog jaren mee. (de redactie)

Agnew mag zich in alle bescheidenheid de zonnekoning van de humor noemen. (GvA)

 

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde