Aan elke show komt een eind.

Aan elke show komt een eind.

De laatste aflevering van The Show Must Go On

The Show Must Go On keek zeven weken lang binnen bij bekende en minder bekende artiesten in Vlaanderen. In deze laatste aflevering wordt er o.a. stilgestaan bij de opofferingen die men als artiest moet maken en bij wat er zoal naast het podium gebeurt. Voor een keer staan niet alleen de artiesten centraal, maar ook de fans. Muziekliefhebbers kunnen niet zonder hun favoriete artiesten, maar ook artiesten zijn niets zonder hun fans. En dat beseft Jo Vally. Hij verrast een van zijn meest trouwe supporters met een bezoekje aan huis. 

In Knokke heeft Johan Stollz een namiddagconcert in een hotel. Zijn vrouw Bernadette vergezelt hem en zorgt ervoor dat hij in de beste omstandigheden kan spelen. Maar lang voor hij Bernadette leerde kennen, hadden ook tal van andere vrouwen een boontje voor hem… Waaronder niemand minder dan Liz Taylor.

En Steve Tielens, die laat zich voor een laatste keer van zijn beste kant zien in zijn nieuwe videoclip. En dat neemt hij nogal letterlijk, want hij laat geen enkel detail aan hem voorbijgaan. Ook sterren kunnen af en toe al eens last hebben van een puistje hier of daar, maar Steve kan gelukkig beroep doen op de heilige graal van het beeld: fotoshop.

De laatste aflevering van The Show Must Go On, morgen om 20u35 op VIER. 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde