9 muzikale helden strijden voor het goede doel in special van De Pappenheimers

9 muzikale helden strijden voor het goede doel in special van De Pappenheimers

Wat zou het leven saai zijn zonder muziek en zonder Jacky Lafon.  Om de aftrap van het festivalseizoen te vieren brengen de Pappenheimers een maffe muziekaflevering.   Koen en Kris Wauters, Johannes en Michael van The Van Jets en Jan Leyers en Frank Vander Linden vormen de drie gelegenheidsduo's. Zij krijgen hulp uit de kokers in de vorm van Isolde Lasoen, Helmut Lotti en de enige echte Jacky Lafon.

De eventuele opbrengst gaat naar Inter, een organisatie die het Vlaamse toegankelijkheidsbeleid uitvoert en onder andere festivals toegankelijker wil maken voor mensen met een beperking.

De Pappenheimers, donderdag 2 juni om 20u35 op VIER

Over VIER

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders VIER, VIJF, ZES en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

VIER
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde