Skip to Content
Wie of wat? wordt de Slimste Mens

Wie of wat? wordt de Slimste Mens

De finale, morgen op VIER!

Het begon allemaal met een geweldige videoclip. Erik Van Looy smeerde zijn stembanden samen met een jury waar meteen muziek in zat. En dan moest het nog beginnen. Veertig avonden samen kwissen, Vlaanderen ontdekte nieuw talent en herontdekte oude bekenden, stuk voor stuk geweldige kandidaten, 120 fotorondes, een veelvoud daarvan aan juiste, verkeerde of hilarische antwoorden, flitsende puntenscores, een watergevecht, geluksoorbellen, stress, spanning, liefde, ontboezemingen en af en toe wat schunnige praat, maar vooral heel erg veel plezier.

De Slimste Mens ter Wereld nadert zijn ontknoping. Wie wint?
Wij raden af Erik om tips te vragen...
Mis de finale niet, morgen om 21.45 op VIER.

Contacteer ons
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde